Terveiset Teneriffalta!

Nyt neljas paiva lahtee kayntiin taalla playa de las americasissa ja alue alkaa hahmottua hetki hetkelta enemman. Sain asunnon paikallisalueelta Los Cristianosin kylasta, jossa tunnelma on enemman espanjalainen, eika ruokakaupassakaan puhuttu englantia! sain siis tulla heti ensi hetkesta toimeen espanjan kielella, joka alkaakin sujua jo kohtalaisen hyvin.

Saimme myos tyosuhdeautot kayttoon, sellaiset uudet fiat pandat, joilla huristaa nopeasti toimistolle (meilta 15 km) taikka la medeñan surffibiitsille. Seuraavat kolme viikkoa on paikkoihin tutustumista, lahdemme mm. saarikierrokselle ensi viikolla ja yovymme puerto de la cruzissa, kaymme tekemassa kaikki retket ja tutustumme hotelleihin, rantoihin ja ostoskeskuksiin..ei hullumpaa! melkein kuin olisi itsekin lomalla, paitsi etta paivan jalkeen on ihan puhki kun aivot n pumpattu tayteen tietoa joka pitaisi omaksua heti samalla sekunnilla. Eilen tutustuimme yhteistyokumppaneihin paikallisen bussiyhtion meille jarjestamissa bileissa, jotka pidettiin autotallissa! siella oli musiikkia ja ruokaa ja juomaa, ja juhlat jatkuivat myohaan yohon. Suunnistimme illan paatteeksi viela los cristianoksen rantakadulle ja kavimme katsastamassa muutaman baarin. Ravintoloita on taalla yhteensa 1800 eli kaikkia tuskin ehtii kayda lapi..

Ennen juhlia eilen kavimme meriretkella, jossa paasi uimaan ja naimme valtavan lauman pallopaavalaita jotka tulivat uimaan aivan veneemme viereen! harmi ettei ollut kameraa mukana mutta ehka saan liitettya kuvia myohemmin kun saan kopiot joltakin tyokaverilta.

Tanaan on vapaapaiva ja illalla on taas jotkut illalliset tyoporukassa. lamminta on joku 28 astetta varjossa ja merituuli vilvoittaa mukavasti. Lahdenkin tasta kappailemaan rantakadulle ja hengittamaan raitista meri-ilmaa! Teneriffa on ehdottomasti kaymisen arvoinen paikka, tanne siis kaikki kynnelle kykenevat kylailemaan!