Terveisiä meren jälkeisistä tunnelmista! Tulin äsken meriretkeltä jota olin vetämässä, nähtiin valaita ja aika isoja aaltoja...rannassa melkein kolme metrisiä aaltoja, niin suuria ettei surffaritkaan uskaltautuneet enää merelle. Suuri osa porukasta voi pahoin mutta onneksi tilanne rauhoittui kun parkkeerasimme suojaisaan lahdenpoukamaan nauttimaan lounasta. Retki sujui kaikinpuolin hyvin ja kiitosta tuli.

Sain juuri tietoa että todennäköisesti ensi kesänä olisi Italiaan lähtö, kohdetta en vielä tiedä mutta maa on ainakin selvillä! Huippua! Toinen kotimaa kutsuu..Täällä Playa de las Americasissa on tänään +30 astetta lämmintä ja puolipilvistä. Ihan luxuskelit siis, yli-isoja aaltoja lukuunottamatta, punaiset liput liehuvat rannalla. Kävin silti uimassa kun siihen kerta oli mahdollisuus!

Ensi viikolla on taas surffailuja tiedossa, tiistaina vapaapäivä, ja meriretkiä tietysti :) Golfaamaankin olis tarkotus joku päivä ehtiä..ja ratsastamaan. Tosin töitä on sen verran että saa nähdä ehtiikö muuten kuin vapaapäivinä.

Illalla on opaskaverin, Marin synttärit joita juhlistamme suomi-baarissa kuten kuvaan kuuluu.. huomenna onkin sitten taas normityöpäivä! Mutta laittakaahan meiliä ja kommentteja tulemaan, ne piristävät aina päivää =)